LET OP! Momenteel geven we geen minikicks

Laat met plezier je talent groeien.

mini kicks peuter en kleutersport

Voor de leeftijd 3 tot en met 7, eerste leeftijdscategorie 3-5, en de tweede groep 5-7

mini kicks peuter en kleutersport

Pedagogisch opgeleide trainers, sportdocenten en/of leerkrachten

mini kicks peuter en kleutersport

Prijzen voor ieders kwaliteiten

mini kicks peuter en kleutersport

lessen van 50 min.

vrijdag, zaterdag, zondag

mini kicks peuter en kleutersport

Arnhem, Huissen, Elst, Oosterhout

Beuningen, Wijchen, Malden, Groesbeek

mini kicks peuter en kleutersport

Met plezier en veel uitdaging ontwikkelen in vaardigheden zoals; klimmen, klauteren, balspelen, tikspelen (leerlijnen uit onderwijs)

2 proeflessen, 9 lessen 

persoonlijke begeleiding

Nike Kledingset met naam en nummer

Het kiezen van de juiste sport voor je kind is belangrijk, maar nog belangrijker op deze leeftijd is dat uw kind goed leert bewegen. Met expertise uit verschillende sporten en vakgebieden stellen wij een breed motorisch beweegprogramma samen, zodat uw zich zo goed mogelijk ontwikkelt op motorisch gebied en hiermee voorbereidt is om iedere sport te gaan beoefenen. 

Als aanvulling op het al bestaande beweegonderwijs dat de kinderen op school krijgen, houden wij ook rekening mee met de beweegdoelen, gesteld vanuit het onderwijs. Hierdoor kunnen we nog net even wat extra aandacht geven aan bewegingen waar uw kind nog moeite mee heeft.
Breed motorisch opleiden en dus op veel verschillende manieren bewegen is voor uw kind erg belangrijk. Wanneer uw kind zich te vroeg ‘specialiseert’ binnen een sport, zullen de andere motorische vaardigheden zich minder (snel) ontwikkelen. Het wordt daarom ook aanbevolen door o.a. het NOC-NSF om verschillende sporten te beoefenen. 

‘Eerst bewegen, dan sporten, dan specialiseren. Doe je dat niet, dan krijg je houterig bewegende kinderen, die steeds moeilijker mee kunnen komen in het bewegings- en sportonderwijs’ 

Als een kind meerdere sporten doet, is het er bovendien ook minder snel op uitgekeken’ – Jessica Gal (oud-judoka en fysiotherapeute)

Ons aanbod:
Ons aanbod bestaat uit 9 lessen per blok, waar we met kleine groepen kinderen gaan werken aan een brede motorische basis, door middel van: Klimmen, klauteren, tikspelen en verschillende balspellen. Doordat we in kleine groepen werken, kunnen we ook afstemmen op het individu en voor iedereen een passend aanbod kunnen bieden. Binnen de lessen is plezier het aller belangrijkste! Kinderen moeten van jongs af aan ervaren dat sporten leuk is en samen met onze sportdocenten, willen we vooral dat uw kind meegeven. Schrijf uw kind in voor een proeftraining en maak het mee!

Kosten zijn €90 voor 9 lessen.