Talentendag 5, 20 november 2022

Datum evenement:

20/11/2022

Tijd evenement:

09:00

Locatie evenement:

vv OSC

Na 4 verschillende succesvolle talentendagen te hebben georganiseerd met +/- 140 spelers per editie worden er +/- 30 spelers gescout door prof clubs! In okt komt de 5e editie eraan…

Gedurende het seizoen organiseren wij in samenwerking met verschillende BVO’s in Nederland talentendagen. De volgende talentendag is voor de O8 t/m de O16, ook keepers zijn welkom. Deze talentendag organiseren wij zodat jij als speler je talent kunt laten zien aan verschillende scouts. Tijdens de talentendag spelen we een toernooi, trainen we op techniek, tactiek en spelen we skillgames waar iedereen zoveel mogelijk op alle vlakken zich kan laten zien. Tijdens de dag zijn er prijzen voor de winnende teams en MVP!
Ook gebruiken wij deze dag om spelers te scouten voor onze Elite Teams. Met deze regioteams trainen we 30 keer per jaar en spelen we oefenwedstrijden en toernooien in binnen en buitenland, zoals ons eigen Clash of Clubs toernooi.

Wat kun je verwachten:
* Een dag vol uitdagende vormen en veel (8-10) wedstrijden.
* Scouts van verschillende BVO’s (Reeds toegezegd: PSV, Feyenoord, NEC, Vitesse, FC den Bosch & De Graafschap)
* Begeleiding van ervaren trainers, die jou ook coachen en tips geven tijdens de wedstrijden.
* Medailles voor de top 3 spelers per team en een MVP.
* Een terugkoppeling na het event indien je gegevens opgevraagd zijn door een scout.
* Kans om uitgenodigd te worden voor onze teams, en hierdoor een seizoen lang te trainen onder BVO-trainers zie voor meer info Elite Teams in het menu.

Heb jij dit seizoen hard getraind en ben jij klaar om je skills te laten zien? Schrijf je dan nu in!

LET OP: Leden van onze huidige Elite Teams kunnen zich opgeven als: Lid Voetbaloa. Alle andere aanmeldingen via: Inschrijving normaal.

Sorry, this event is expired and no longer available.
  • vv OSC
  • Nijmegen

Event Schedule Details

  • 20/11/2022 09:00   -   13:00