Voetbaloa voetbalkamp

Winterstop Reheat Module UDI’19/CSU – 5 Trainingen

Datum en tijd:

28/02/2021 09:30 - 11:00

Locatie evenement:

UDI

Beschrijving

In de winterperiode bieden we extra trainingen aan op de zondag van 09:30-11:00, zodat je lekker kunt blijven voetballen/keepen en daarnaast fit de tweede seizoenshelft weer kunt beginnen. De trainingen worden in kleine groepen gegeven onder leiding van gediplomeerde trainers, met ervaring van het geven van trainingen bij een profclub. Deelname van 8-13 jaar en voor ieder niveau.

Binnen onze trainingen en voetbalactiviteiten werken we vanuit de visie dat handelingssnelheid een combinatie van vaardigheden is, namelijk cognitie, fysiek & techniek. Hierom bieden we alle oefeningen onder weerstand aan in complexe situaties, waarbij we spelers zelf met oplossingen laten komen voor een voetbalprobleem en de handelingen in voetbalsituaties leren uitvoeren.

Deze module is voor alle niveau’s voor jongens en meisjes van 8 t/m 13 jaar oud. In 5 trainingen gaan we werken aan je basisvaardigheden, basisconditie en geven we je tips mee zodat je klaar bent voor de tweede seizoenshelft. Dit doen we met trainers die ervaring hebben met het trainen bij een BVO, waaronder NEC, Vitesse, FC Twente of FC Utrecht. Zij zullen voor ieder niveau een passend uitdagend programma neerzetten.

We trainen 1,5 uur van 09:30-11:00 op kunstgras. Datums: Januari: 24, 31 Februari: 7, 14, 21

Er is plaats voor maximaal 36 kinderen, vol is vol!

De trainingen zullen gegeven worden volgens de richtlijnen van de RIVM. 

Sorry, this event is expired and no longer available.