ELITE TEAMS

Deze module is speciaal bedoeld voor spelers die bij hun amateurclub in een selectieteam spelen, maar daar nog onvoldoende uitdaging krijgen om een stap verder te komen om hun dromen binnen het voetbal waar te maken. Dit geldt ook voor spelers die al bij een BVO-club spelen maar behoefte hebben aan meer persoonlijke begeleiding.

Binnen deze module willen we deze spelers in de o8/o9/o10/o11/o12/o13/o14-15 leeftijd uitdagen door ze in trainingen van 2 uur per week, in een vast team van 10-18 spelers, in 30 trainingen per seizoen, op technisch, tactisch en mentaal vlak voor te bereiden op een het spelen van wedstrijden en toernooien tegen andere amateur- en profclubs.

28 trainingen op hoog niveau

 3 Oefenwedstrijden tegen prof clubs *

Ééns per jaar Europa voetbalreis en proftoernooi *(optioneel)

Prof toernooien binnen en buitenland*

Oefenwedstrijden prof clubs

*

*

Spelen op het Clash of Clubs prof toernooi

Na aanmelding voor onze Elite Team Module volgen twee proeftrainingen. Bij een goed gevolg zal een speler wel/niet toegelaten worden. Je kunt je voor de proeftraining aanmelden onderaan de pagina. Minimale criteria voor een proeftraining is dat je bij jouw club in een selectieteam speelt. 

Elite Team contributie seizoen 2023/2024:  €485,-  

  • 28 trainingen van minimaal 2 uur.
  • Clash of Clubs prof toernooi*
  • Oefenwedstrijden tegen BVO in binnen en buitenland*
  • Buitenlandse voetbalreis * (optioneel)
*Oefenwedstrijden en toernooien worden georganiseerd op basis van beschikbaarheid van prof clubs. Bij een geannuleerde wedstrijd of toernooi is Voetbaloa niet verantwoordelijk of aansprakelijk.
*Een oefenwedtrijd of toernooi kan een training vervangen.
*Vanaf onder 13 spelen we groot veld en zijn wedstrijden tegen prof clubs moeilijker te realiseren.
*De contributie van €485,- is alleen voor de 30 trainingen. De oefenwedstrijden, toernooien en voetbalreizen staan hier los van, we proberen dit zoveel mogelijk te regelen voor optimale ontwikkeling. We zijn daarin afhankelijk van de andere clubs en zijn hiervoor niet verantwoordelijk.

AANMELDEN PROEFTRAINING